Борисов за Радев: Той, освен лобизъм, друго не може да покаже

Политика
16:14 - 24 Юни 2020
1783
Борисов за Радев: Той, освен лобизъм, друго не може да покаже

Аз имам работа, а тези, които нямат, от сутрин до вечер търсят място, където да ме коментират. Мисля, че този път фактите са такива, че колкото по-малко говорят… Те вече толкова са заседнали в тресавището. Никога повече не могат да говорят нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм, нито за намеса в работата на отделните власти. Това не е кой да е съветник на президента - това е „най-чистият” му човек и вътрешен министър в служебния му кабинет. 

Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод новите разкрития на прокуратурата за секретаря на Румен Радев - Пламен Узунов, и милионера Пламен Бобоков, съобщи Нова тв. Премиерът отиде на магистрала "Струма" заради срутването в тунел "Железница" днес. 

"Ето ги моите работи. Той освен лобизъм друго не може да покаже!", язвително добави министър-председателят. "Аз имам работа, която върша, не е правена и много години след това няма да се прави. Тези, които нямат работа, си намират къде да ходят и да ме коментират. Толкова са заседнали в тресавището", каза още Борисов.

Премиерът призова да спрат да говорят за него в президентството и да си гледат в тяхната къщичка.

Борисов беше категоричен, че никога не се крие, а най-важно за него е работата, която върши, а не обвиненията от политическите му противници.

Междувременно вътрешният министър Младен Маринов докладва, че напрежение по границите няма - говорил е с румънските си колеги, както и с гръцките, за да няма километрични опашки по границите.