Борисов за вандалите от "Бесо": Един по един ще ги изловят бързо

Актуални новини
15:16 - 14 Август 2019
4392
Борисов за вандалите от "Бесо": Един по един ще ги изловят бързо

"Няколко вече са арестуваните за погрома в столично заведение", заяви премиерът Бойко Борисов по повод наказателната крими акция в бар "Бесо". "Всички са с повдигнати обвинения, арестуват се по най-бързите процедури да се вкарат в затвора. Всички издирвачи са на улицата, един по един ще ги изловят бързо“, добави Бойко Борисов. Той посочи, че полицията не спира да работи.

„Виждате какви складове с наркотици и с оръжия задържат. Сега има и много интересна реализация във Варна, как крият нелегален алкохол за курортите“, заяви Бойко Борисов.

Премиерът коментира и пожара край магистрала "Струма". "В момента се извършва обследване, проверяват се основите на моста за компрометирани елементи. Хората, които са разрешили да се строи незаконно отдолу, ще си понесат отговорност", посочи Борисов.

„Заместник-министър Николай Нанков беше през нощта там. Много бързо ще се справим. Има прокурори, да им повдигат обвинения, да ги вкарват в затвора. Аз строя, няма да ходя и да ги пазя после. В момента се прави обследване, използва се т.нар. прострелване на колони, проверяват се дали вътре армировката е компрометирана, други елементи. Много бързо ще направят реорганизация на движението и ще се справят“, каза Бойко Борисов.