Боршош атакува Борис Бонев: Недей да крадеш Коледа, като не можеш да създадеш своя!

Актуални новини
11:15 - 16 Декември 2023
3684
Боршош атакува Борис Бонев: Недей да крадеш Коледа, като не можеш да създадеш своя!

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС и бивш зам.-кмет по културата Мирослав Боршош публикува в събота сутринта във фейсбук остър коментар по адрес на колегата си от СОС Борис Бонев. 

"Борис Бонев, недей да крадеш Коледа, като не можеш да създадеш своя!
Вчера сутринта обявих, че София ще има през 2024 нова празнична украса с изяло нова концепция за площади, булеварди, улици и квартали. Обясних и как ще стане (прочети предишния ми пост). Късно вечерта Бонев прави абсолютно същото. Разликата е, че той предлага кръгла маса за Коледа. Чака ни обаче не безкрайно бърборене около кръглата маса на “спасителите”, а много работа за града", заяви Боршош.

Снощи Борис Бонев публикува дълъг пост в социалните мрежи, в който обясни защо новата управа на столицата се е провалила тази година с коледната украса.

14 часа по-рано Мирослав Боршош публикува също своя концепция за коледната украса, като постът бе озаглавен "Коледата е възможна!Следващата!"

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС обяви, че внася доклад в СОС за създаване на временна комисия за създаване на цялостна концепция и реализация на празнична визуална среда в София и залагане на прогнозна финансова рамка от 3 милиона лева.