Божествената Селин Дион на корицата на сп. „Биограф“

Топ
22:39 - 05 Септември 2024
3050
Божествената Селин Дион на корицата на сп. „Биограф“

„Гласът на Бог“ – така е озаглавена историята от корицата на новия брой на „Биограф“, който е  вече на пазара. Най-продаваното списание у нас отделя 22 страници на Селин Дион, която беше сензацията на откриването на Олимпиадата в Париж. Канадската певица, която изуми всички с изпълнението си от Айфеловата кула, от две години се бори с коварна болест, която сполетява само един човек на милион.

Тя се е готвила за завръщането си всеки Божи ден в рамките на 8 месеца – само и само да успее да изпълни поне една песен и да зарадва почитателите си, които стискат палци тя да оцелее... Житейска съдба, изпълнена с драматизъм, която ще развълнува не само заклетите почитатели на Селин.

Сред останалите музикални акценти в септемврийския 156-и том са голямо интервю с естрадната прима Кичка Бодурова, която подготвя концерт в зала 1 на НДК през ноември, и очерци за незабравимия италиански тенор Лучано Павароти и композитора Джордж Гершуин.

Интересни разговори по много теми с двама професори –антарктика-изследовател Христо Пимпирев и аниматора-режисьор Анри Кулев, както и с обичания комедиен актьор Китодар Тодоров, допълват богатото съдържание на новия „Биограф“.