Божидар Лукарски бъзика Левски и Божков

Спорт
10:52 - 20 Май 2020
5111
Божидар Лукарски бъзика Левски и Божков

Бившият министър на икономиката и лидер на СДС - Божидар Лукарски, се вълнува по темата с акциите на Левски. Той не пропусна да направи коментари и жлъчни подмятания. Направи го в официалния си профил във фейсбук, където от няколко часа не спира да пише статуси.

"Обявявам електронно гласуване на моя профил. Темата: "Кой да е президент на Чепинец Велинград?", написа Лукарски, който в момента живее в САЩ, след като се ожени за трети път преди време.

С този текст той се избъзика с бизнесмена в изгнание Васил Божков, който рано тази сутрин обяви електронно гласуване в личния си профил. В анкетата феновете на Левски трябва да решат кой да притежава акциите на любимия им клуб.

Отборът на Чепинец Велинград не е избран случайно, тъй като Божков е от велинградския квартал "Каменица".

Сутринта, малко преди 8:00, когато Васил Божков трябваше да даде нова порция информация, Лукарски написа: "Някой да събуди Черепа, че се е успал! Чакаме развитието с акциите на Левски!", а след това добави: "Убийствен! Разобличи статуквото и ни остави без думи! Ивет Добромирова, сега ще питам кучето ми дали няма да измисли нещо още по-добро!