Божков: Приемам залози какво ще е следващото обвинение срещу мен!

Спорт
11:24 - 01 Юни 2020
5775
Божков: Приемам залози какво ще е следващото обвинение срещу мен!

Бизнесменът в изгнание - Васил Божков, от който във всеки един момент се чакат акциите на Левски, отправи любопитно предизвикателство за своите последователи в социалната мрежа Туитър. "Какво ще бъде следващото обвинение към мен? Идеи?", беше въпросът, който милионерът отправи към потребителите.

След като стартираха проблемите на Божков с властта, той започна изяви в социалните мрежи - нещо, което не го беше правил преди. Всеки ден в официалните му страници и профили във фейсбук, Инстаграм и Туитър има различни информации, които той пуска "на час по лъжичка".

Рано тази сутрин, той се превъплати в образа на героя Али Баба и разказа част от своята истинска приказка. Разбира се, обещание да има и продължение.

След запитването за следващото обвинение срещу него, се появиха доста интересни предположения. Едно от тях е на телевизионният журналист и коментатор Камен Алипиев - Кедъра: "Че сте протеже на Иван Костов".

Естествено, има и други любопитни, които ви представяме.

"Не е лошо да се помисли върху вариант рептил, пиене на кръв и сатанизъм. Съдружие с тесен кръг хора за намаляване на населението в света", "За това, че SpaceX не успя да излети от първия път", "Неплащане на осигуровки, манипулация на онлайн залози, изкарване пари с офшорни фирми, неспазване безопасност в ЖП превози, иманярство, незаконна реставрация на телефонна палата, заплахи в АП, некачествен ремонт на пътища, манипулиране съд за "Рила", незаконни доходи. Няма да спрат скоро!", "Следващото обвинение ще е за Герена - за ЦСКА имаше само фалит, но тука не можело...", "По мое мнение, няма да е едно. Очакваме още изнасилвания, тъй като е видно, че там Ви е силата. Довършен, негоден опит срещу Ц. Цачева и Ангелкова едновременно. И най-важното - за аварията в Чернобил нещо да кажете?! Признайте вече. Открити са доказателства", "11 септември и насилствено даване на подкуп. "Жертвите" ще са много!", Пресъхването на яз. "Студена", "Иманярството на гроба на Чарли Чаплин - хем отвличане, хем рекетиране, хем гавра с труп!", "Спукването на тръбата във Варна с цел избиване на рибата, което да доведе до глад и падане на правителството!", са само една малка част от предположенията, които са вече хиляди под поста на Васил Божков.