Божков с ново видеообръщение - този път в черно-бяло

Политика
08:24 - 23 Юни 2020
6953
Божков с ново видеообръщение - този път в черно-бяло

Хазартният бос Васил Божков, който се укрива в Дубай, поднесе ново видеобръщение тази сутрин, което бе публикувано на фейсбук страницата му. За разлика от друг път днес клипът на бизнесмена бе решен в черно-бяло. На фона на дубайските небостъргачи Божков обяви, че скоро ще представи политическия си проект "Българско лято".

Ето и цялото му обръщение:

"Здравейте.

Обръщам се към всички, които през последните 10 години са били жертви на безчинства и произвол от страна на управляващите. Някои от вас избраха живот зад граница, други останаха в България. Някои се поддадоха на рекета и грабежите, други загубиха всичко.

Всяка опозиция е купена или разбита. Унищожават културата, образованието, здравето, спорта, върховенството на закона. Разчитат на страха и упорито инвестират в отчаянието. Убеждават ви, че нямат алтернатива, защото знаят че вие сте алтернативата.

Времето им свърши. Страхът им вече е видим, защото не могат да запушат устите на всички. Не могат да уплашат всеки. Знаят, че действията им вече имат противодействия. И те ще стават все по-силни и видими. И в България, и в Европа.

Промяната е неизбежна. В рамките на следващите 10 дни ще ви представя предложението си за развитие на проекта „Българско лято“."