Божков: Ще дойда в съда, но адвокатите ми да видят обвинението

Новини
18:40 - 30 Януари 2020
4340
Божков: Ще дойда в съда, но адвокатите ми да видят обвинението

Как със служебен адвокат ми предявяват обвинения? Аз си имам адвокати.  Както ви казах никой не се е свързвал с мен. Адвокатите ми са представили пълномощно, но не са уведомени. Това заяви от убежището си на живо по телефона Васил Божков, срещу когото има седем обвинения.

Арестуват съпругата ми и го правят за унижение, посочи той в новините на БНТ. Това няма общо със закона. Ще се върна пред съда. Първо искам да предявят обвинения пред адвокатите ми. Не е тайна къде съм, но не е от значение, посочи още той.

Това нанася големи щети на бизнеса. Всички лицензи съществуват и парите им са преведени по банков път, бе категоричен бе той.  Печалбите, които се превеждат на спечелилите, се формират и изплащат по съвсем различен начин. Печалбите, които са разсрочени имат два пъти по големи обезпечения. Това са лъжи и ще заведа лични дела срещу тези, които ги казват. Не може да плащат данъкоплатците, като осъдя държавата за глупостите на управляващите, възмути се Божков на твърдението на прокуратурата, че хората, които се показват като спечелили от лотарията, не съществуват.

Трудно ще се се върна, допълни хазартният бос.