Божков учуден: За какво ме обвиняват?

Ако съм обявен за издирване, за какво да ме издирват, като могат да ми се обадят, заяви бизнесменът

Актуални новини
17:14 - 29 Януари 2020 (обновена)
7004
Божков учуден: За какво ме обвиняват?

"Главният прокурор го каза това? Никой не ми се е обадил”. Такъв коментар направи Васил Божков във връзка с повдигнатите 7 обвинения срещу него, и че е обявен за общодържавно и международно издирване.

Бизнесменът бе учуден, че срещу него са повдигнати обвинения, той попита за какво са му повдигнати.

“Не знам, ако съм обявен за издирване, за какво да ме издирват, като могат да ми се обадят. Има си законов ред, пращат се призовки или по телефона. Ако иска г-н Гешев, публично да каже и аз ще се явя веднага“, увери той.

На въпрос дали ще се върне в България, Божков отговори, че е на разположение. „Аз съм си на разположение, няма никакви проблеми. Не знам за какво е издирването, мен никой не ме е търсил”, подчерта още Божков. Има си телефони, какво значи “обявен за издирване”, каза още Божков.

На въпрос дали ще се върне в България, той отговори, че е на разположение. „Аз съм си на разположение, няма никакви проблеми. Не знам за какво е издирването, мен никой не ме е търсил”, подчерта отново Васил Божков. 

„Аз съм съществувал в България, въпреки политиката. Явно този път твърдо са решили да ме премахнат. Можеха да кажат човешки и да им дам бизнеса и да не се занимавам повече с бизнес. 30 години не са малко“, каза пред Би Ти Ви бизнесменът.

Снимка: LAP.bg