Божков влиза в парламента с вота от чужбина?

Политика
15:40 - 01 Април 2021
13787
Божков влиза в парламента с вота от чужбина?

Хазартният бос Васил Божков, който от една година се подвизава в Дубай, разчита да влезе в парламента благодарение на вота от чужбина, научи Lupa.bg. С помощта на едри бизнесмени в Англия, Испания, Италия и Гърция той е организирал много мощна корпоративна кампания, с която целял да обере всички гласове в чужбина, довериха запознати с неговата акция.

Българи, пребиваващи в Англия, разказаха, че автобусите в Лондон масово били разлепени с плакати на неговата партия с номер 14. „Тези хора, които работят за Божков, са организирали всичко в чужбина така, че българските избиратели навън непременно да имат възможност да отидат до урните”, обясниха пред Lupa.bg наши емигранти.

Това на свой ред щяло да обърка сметките на „Има такъв народ” на Слави Трифонов и „Изправи се! Мутри вън!”, които също много разчитат на гласовете, които ще дойдат зад граница.

По-рано днес стана ясно, че партия БНО, която се явява ракетата-носител за олигарха Божков, е спретнала провокативна акция и в София. На много места в централната част на града рекламните билбордове, за които ГЕРБ, ВМРО, НФСБ-Воля, "Изправи се! Мутри вън!" са си платили, осъмнаха налепени с номер 14.

Социологическите агенции у нас пък очакват и друга изненада на 4-ти април –

наказателният вот срещу Красимир Каракачанов и Валери Симонов да изпрати „Атака” в парламента.

Информацията за това е неофициална, но е потвърдена от две различни агенции. „Хората си правят гаргара с ВМРО и НФСБ и ще гласуват за Волен, само за да изхвърлят Каракачанов и Симеонов от Народното събрание”, коментираха запознати със социологическите сондажи.