Брад Пит наблъскан с ботокс и филъри като фолкаджийка

Актьорът е скъсил косата си за сефте от години, оформил е брадичката и си е върнал визията от края на миналия век

Шоу
17:16 - 12 Януари 2023
6587
Брад Пит наблъскан с ботокс и филъри като фолкаджийка

Асът на Холивуд Брад Пит пропусна червения килим на наградите "Златен глобус" и се появи в залата тайно, но не успя да скрие променената си външност от папараците. Каращият 60-ата си година актьор изглежда подозрително подмладен, което събуди подозрения, че е минал под ножа на пластичните хирурзи.

Пит е скъсил косата си за сефте от години, оформил е брадичката и си е върнал визията от края на миналия век. "Твърдо Брад е ползвал услугите на пластичен хирург, но специалистът е определено майстор, защото следите от намесата му могат да се забележат само от висококвалифициран професионалист", твърди експерт на таблоида "Сън".

С Куентин Тарантино изглеждат като баща и син, макар да имат едва няколко месеца разлика във възрастта

Пит е прибегнал към инжектиране на филъри и ботокс, които позволяват да се намалят мимическите бръчки. Възможно е актьорът да минава курсове по мезотерапия и биоревитализация.

Актьорът вероятно е третиран и с химически пилинг, но тази процедура вече се счита за нещо всекидневно. Кожата на актьора е винаги идеална - много чиста, без пъпки и несъвършенства, и много поддържана на вид.

Последната поява на Брад Пит на наградите "Златен глобус" беше през 2020 г., когато той си тръгна с награда за най-добра поддържаща мъжка роля за „Имало едно време в… Холивуд“. А първата му награда датира от 1996 г., когато е награден за филма „12 маймуни“.