Брад Пит отмъщава на Анджелина с Никол Кидман

Актьорът прави всичко, за да не грабне бившата му награда "Оскар"

Шоу
16:39 - 25 Октомври 2024
65669
Брад Пит отмъщава на Анджелина с Никол Кидман

До оскарите остават още повече от 3 месеца, а холивудските звезди вече се активизират, подготвяйки се за истинска битка за тазгодишните награди. Щат или не, бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли най-накрая ще трябва да се появят заедно на едно и също събитие, макар да се избягват от 2018 г. , за което им помогна и пандемията.

Филмовите критици прогнозират, че Брад и Анджелина ще бъдат номинирани за награда. Актрисата направи шумно завръщане в киното тази година с „Мария“ - биографичен филм за оперната певица Мария Калас. Компанията на Пит пък продуцира друг очевиден кандидат за награди - филма „Момчетата от Никел“.

Неотдавна близък приятел на Брад Пит призна пред репортери на изданието "Ин тъч",  че секссимволът е готов на всичко, за да не вземе Анджелина престижната награда. Затова Брад е решил да подкрепи в тази надпревара за наградата друга холивудска дива - Никол Кидман.

Вътрешен източник разкрива: „Брад присъства на частни прожекции на филма заедно с Никол, където не скри колко много харесва филма и работата й в него. Той се е заел с истинска кампания в полза на Кидман."

Според актьора участието му в рекламната кампания около филма на Никол ще успее да повлияе на киноакадемиците. В същото време, според негови приятели, Брад разбира колко важна е тази награда за разклатената психически Анджелина. И иска да я натика в кучешки задник, след като настрои децата им срещу него.