Брад Пит заряза младото си гадже

Новини
13:14 - 27 Октомври 2020
6704
Брад Пит заряза младото си гадже

Моделът Никол Потуралски се върна обратно при съпруга си - Роланд Мери. Това стана ясно, след като двамата бяха засечени на вечеря с приятели в един от притежаваните от 68-годишния бизнесмен ресторанти в Берлин. След като прекара последните месеци с холивудския ас Брад Пит, изкусителката, която тази година поля 27-ия си рожден ден, е отново в обятията на Мери. Според медии отвъд Океана, звездата от „Имало едно време в Холивуд“ е бил този, който е провокирал раздялата.

Причината за това било желанието му да се фокусира върху текущите проблеми с децата си и изборите в САЩ. Източници, близки до носителя на „Оскар“ издават пред US Weekly, че актьорът винаги е бил реалист относно връзката си с Потуралски. Пит разбирал, че тя няма да е дългосрочна, предвид, че адресната им регистрация с модела е в два различни континента. В допълнение, бившият съпруг на Анджелина Джоли така и не е коментирал публично романса си с красавицата.

Самата Никол също не е говорила конкретно за отношенията си с Пит. Въпреки това тя публикува видео, в което изразява горчивината си от омразата, с която бе залята, когато аферата им стана публична. „Не разбирам защо се пишат такива коментари“, заяви тогава тя, но без да отрича връзката си с холивудската звезда.  По това време стана ясно, че Потуралски е в „отворен брак“ с Мери, а самият той нямал против отношенията на жена му с Пит, които според Daily Mail датират от преди една година. Нещо повече, двамата мъже в живота на манекенката дори се познавали лично.

Междувременно Потуралски демонстрира перфектна фигура, като публикува своя снимка в Инстаграм, от която се личи плоския й корем. Тя така и не обърна внимание на слуховете за бременността си, които тръгнаха, след неин пост относно родителството.

Никол всъщност е вече майка. Тя отглежда 7-годишно момченце, чийто баща е именно Роланд Мери.