Брадли Купър не си признава за Лейди Гага

Свят
13:57 - 18 Ноември 2021
2598
Брадли Купър не си признава за Лейди Гага

Брадли Купър за първи път коментира слуховете, че е имал романтична връзка с Лейди Гага през 2019 г. покрай филма „Роди се звезда. Цели три години актьорът не се осмеляваше да коментира спекулациите около предполагаемия любовен триъгълник с певицата и Ирина Шейк.

Онзи ден Купър най-накрая наруши мълчанието и обяви, че химията между него и Лейди Гага както във филма, така и във всичките им изпълнения заедно никога не е била истинска, двамата просто играели роля. За особено вълнуващото изпълнение на Купър с певицата на Оскарите, по време на което те не просто изглеждат близки, а страстно влюбени, той каза: „Те се влюбват всъщност в тази сцена от филма, онзи сюблимен момент трябва да се случи пред публиката. Щеше да е много странно, ако ние просто седяхме на два стола с лица към хората“ , обясни актьорът.

Въпреки че Купър де факто отрече да е емоционално обвързан с певицата, той имаше само похвали за нея. „Тя е толкова хубава и харизматична“, поласка я Купър, като изрази й възхищение от таланата й.