Брайън Джонсън се завърна в AC/DC

Австралийската група подготвя нов албум и певецет ще е част от него

Култура
12:03 - 10 Декември 2019
1797
Брайън Джонсън се завърна в AC/DC

Певецът Брайън Джонсън се е завърнал при легендарните австралийци AC/DC, а другата новина е, че  групата готви следващия си албум. 

„Брайън се върна и работят по нов материал. Тавата ще съдържа неиздавани досега парчета от последния им албум „Rock or Bust“ от 2014-та, в които свири и покойният Малкълм Йънг. Много съм развълнуван“, сподели фронтменът на метъл групата Behemoth в интервю.

Певецът на Twisted Sister - Дий Снайдър, разкри още, че и барабанистът Фил Ръд също се е върнал в групата, след като беше поставен под домашен арест през 2014-та.

„Брайън вече е добре и момчетата отново са заедно в студиото. Ще използват останали записи на Малкълм в новия си албум“, написа Снайдър в Туитър.

Брайън Джонсън се наложи да напусне групата по средата на световно турне преди 4 години заради проблеми със слуха. На помощ се притече фронтменът на Guns N’ Roses Аксел Роуз и AC/DC довършиха обиколката си с него.

Малкълм Йънг официално се пенсионира през 2014-та заради здравословни проблеми. Той бе заместен от племенника му Стиви. Малкълм почина на 18 ноември 2017-та от деменция.

Слухове за завръщането на AC/DC витаят от началото на 2018-а насам. Музикантите бяха забелязани в студио във Ванкувър, където в миналото са записвали. През април дългогодишният продуцент на групата Майк Фрейзър потвърди, че рокаджиите подготвят нещо, но не разкри детайли.