Братът на Борислава Йовчева: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Изповеди
23:18 - 24 Февруари 2020
45304
Братът на Борислава Йовчева: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

"Сестра ми Борислава няма нищо общо с Бойко Борисов!" Това заявява бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев като коментар на бурните събития от последните дни.

Станко се здрависва с премиера по време на футболен мач

31-годишният мъж твърди пред в. "България днес", че заради гръмналия скандал Борислава вече не живее в Барселона. Миналата седмица испанският в. "Ел Периодико" публикува три статии, че полицията в Каталуния разследва произхода на 5 млн. евро. Парите уж били инвестирани в имоти в Барселона чрез фирми, свързани с набедената за много близка до Бойко манекенка и нейното семейство.

Борислава Йовчева бе нарочена за гадже на Бойко Борисов

"Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Грам истина няма в това, което се пише", ядосан е Станко Йовчев. Междувременно омерзената моделката изтрила профилите си в социалните мрежи. Родителите на Борислава Йовчева също били много притеснени. "И това ще мине - ще се докаже, че всичко е една голяма лъжа", казва братът на Борислава.

Самият Станко вече не се занимава с футбол. Върти частен бизнес - собственик е на заведение на дюнери и на наргиле-бар в район "Илинден" в София.