Братята на Майкъл Джаксън идват в София догодина

Джаки, Тито и Марлон ще пеят на 3 септември 2021 г. в зала “Арена Армеец”

Актуални новини
08:14 - 12 Септември 2020
3061
Братята на Майкъл Джаксън идват в София  догодина

Братята на Майкъл Джаксън -в групата “Джаксънс”, ще пеят за първи път в България на 3 септември догодина в зала “Арена Армеец”. Джаки, Тито и Марлон идват по покана на “София мюзик ентърпрайсис”.

През 2018 г. една от най-успешните групи в световната музикална история отбеляза своя 50-годишен юбилей. Стартирайки като The Jackson 5, в началото в състава са Джаки, Тито и Джърмейн, след това към тях се присъединяват Марлон и Майкъл Джаксън, чиято кариера стартира именно в тази великолепна петорка.

1970 г. е изключително успешна за тях - издават четири албума за една година и четири сингъла стават номер едно. В рамките на шест години групата пуска на пазара 10 албума, от които са продадени над 200 милиона копия.

През 1976 г. The Jackson 5, но без Джърмейн, сменят лейбъла, който ги издава. Преименуват се на “Джаксънс” и към тях се присъединява брат им Ранди.

През 1984 г. издават култовия албум Victory, който включва хита State Of Shock, с участието на Мик Джагър. Същата година стартира турнето The Victory Tour, което се превръща в най-грандиозната концертна поредица, организирана някога в САЩ.

Шоуто на легендарните поп идоли се очаква да бъде повече от впечатляващо с хитове, танци и мултимедия. Освен парчета на групата тримата братя ще изпълнят и някои от най-известните парчета на Майкъл Джаксън.