Братята на Майкъл Джексън атакуваха обвиненията за секс тормоз

Съмнителни герои изпълзяха от тъмното, разобличи клеветниците фамилията

Любопитно
13:12 - 28 Февруари 2019
5624
Братята на Майкъл Джексън атакуваха обвиненията за секс тормоз

Братята на Майкъл Джексън атакуваха обвиненията в секс посегателства срещу звездата. Семейството му е било наясно, че старите обвинения срещу него за сексуален тормоз над деца някой ден ще изплуват наново. 

Затова никой от близките му не бил твърде изненадан от филма на HBO "Да напуснеш Невърленд", в който говорят двама от обвинителите на Джако.

"Аз веднага си помислих - ето пак се започна", заяви най-големият брат на музиканта, Джаки Джексън. Съдържанието на новата документална лента не изненадало и другите му братя - Тито и Марлон, нито племенника му Тадж.  

Премиерата на филма се състоя на кинофестивала „Сънданс“ и предизвика овациите на публиката. В лентата две от жертвите на Краля на попмузиката - Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък, разказват за сексуалните посегателства, които са изтърпели. Няколко години преди това обаче, те направиха оневиняващи показания за Джексън."През юни ще се навършат десет години от смъртта на Джако. Поводът е прекалено апетитен за медиите и нищо чудно, че съмнителни герои започнаха да изпълзяват от тъмното", коментират Джаки и членовете на семейството му.  

Фамилията на Джексън е на мнение, че най-големият пропуск на филма е, че не е дадена думата на другата страна. Никой от клана Джексън не е бил потърсен за коментар за възобновените обвинения от екрана срещу Майкъл.   "Така е много лесно. Джако не е жив да се защити, а нас не ни потърсиха създателите на филма, за да не ги опровергаем!", заявява Тито.  

В лентата "Да напуснеш Невърленд" режисьорът Дан Рийд дава думата единствено на споменатите две жертви и на членовете на техните семейства.   Марлон Джексън от своя страна посъветва всички зрители, преди да гледат филма, да си спомнят фактите. "Те са публично достояние и бяха изяснени многократно по време на съдебното дело срещу Майкъл. Фактите разказват една съвсем друга история в сравнение с тази, изложена във филма".