Браво, българи! Събрахме 60 000 лева за Никол

12-годишното момиче от Свиленград е с диагноза тумор на мозъка

Актуални новини
11:17 - 17 Юли 2019
13948
Браво, българи! Събрахме 60 000 лева за Никол

Браво, българи! Нужните 60 000 лева за лечението на 12-годишната Никол Джемперлиева от Свиленград е събрана. Добрата новина съобщи майката на момиченцето във фейсбук.

Детето бе диагностицирано с тумор в мозъка. Необходимите 60 бона за лечението обаче се оказа непосилни за семейството ѝ. С различни инициативи свиленградчани и хора от цяла България се включиха активно в събирането на парите. Училища, клубове, отделни граждани подкрепиха кампанията. Поставени бяха кутии за набиране на средства на различни места в града.

Ето какво написа обнадеждената майкат на Никол в социалната мрежа:

„Мили хора, скъпи съграждани, с огромна радост ви съобщавам, че сумата за лечението на Никол е събрана. Искам най-сърдечно да ви благодаря и от името на цялото ми семейство. Ники е благодарна и щастлива, че толкова много хора застанаха зад нея. Огромно благодаря на всеки един от вас.

Цял Свиленград, а и не само, бяхте до нас. Поклон! Благодарим за инициативите, които направихте. Благодарим и на всички дечица, които накараха Ники да се чувства още по обичана и щастлива, че има толкова много приятели. Благодарим за подкрепата, загрижеността и помощта, за съдействието, което оказаха и много хора от различни краища на България. Всички вие бъдете здрави, бъдете благословени, бъдете щастливи и вярвайте в доброто. На 23 юли заминаваме за Истанбул. Стискайте палци и ни очаквайте с добри новини. Още веднъж БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!“