Браво! Филип Киркоров се жени във Варна (СНИМКИ)

Легенди
11:27 - 05 Ноември 2019
19523
Браво! Филип Киркоров се жени във Варна (СНИМКИ)

Руската мегазвезда Филип Киркоров ще се жени! Новината потвърди самият той пред медиите. Изпълнителят на множество български хитове ще каже "Да!" на 43-годишната актриса Екатерина Гусева първо у нас, а след това и в Москва.

"Сватбата ще е в България заради баща ми. Той много ще се зарадва", потвърди Киркоров. Бащата на звездата е роден и живее във Варна. Най-вероятно и сватбата ще бъде там.

Младоженката напоследък е неотлъчно до руснака с български корени. Тя го придружи и по време на посещението му в Баку. Катя се разбира прекрасно с двете деца на Киркоров - Алла Виктория и Мартин. Самата Гусева в интервю пред руската преса твърди, че мечтата й била да се омъжи.

"Харесвам много Филип. Не искам да споделям личния си живот, но това, че той е по-възрастен от мен, не ме притеснява. На този етап аз повече от всичко искам да стана майка", заявява красавицата.

14 години след развода с Алла Пугачова Киркоров очевидно е решил, че ще се постави брачните окови втори път.

Странното е, че само преди месец в известното руско шоу "Битка на ясновидците" екстрасенска предсказа, че Филип ще намери замяна на бившата си съпруга Пугачова и в близките две години отново ще мине под венчило. Киркоров не коментира твърдението, но с усмивка обясни пред камерите, че и той се замислял за подобна стъпка.

Междувременно луда фенка отново заплаши изпълнителя. Той сподели на профила си пост с текст: "Жената на Киркоров се върна!". С това изявление в инстаграм, снимано от пресата, певецът обяви собственото си изумление от факта, че жената, която го преследва с години, е на свобода и ще продължи да го преследва.

"Мислех, че този шок е останал в миналото, но се оказа, че не е", написа Филип, публикувайки видео със своята почитателка от Украйна. Тя твърди, че се е срещала с изпълнителя и той дори й обещал да се ожени за нея, но после я зарязал.

"Да, ще се женя, но не за теб, мила моя. Имам си друга жена", обясни певецът в профила си, а виртуалните му приятели го подкрепиха за пореден път в борбата му с нахалничката.