Бразилец в Ал Насър: CR7 промени манталитета

Той пристига първи на тренировка и си тръгва последен, призна Талиска

Спорт
12:35 - 01 Август 2023
2628
Бразилец в Ал Насър: CR7 промени манталитета

"Кристиано Роналдо промени манталитета на много играчи в клуба. Говорим за най-добрия играч в света. Кристиано винаги е първият, който пристига на тренировка, и последният, който си тръгва. Да играеш с Роналдо е лесно и е много лесно, когато го разбираш", сподели Талиска - един от футболистите на саудитския Ал Насър.

29-годишният бразилски халф, чието цяло име е Андерсон Соуза Консейсао, който в Еврпопа игра за Бешикташ и Бенфика, дойде в Саудитска Арабия през 2021 година.

Бившият младежки национал на Бразилия натрупа повече от 60 мача със "синьо-жълтата" фланелка и е отбелязал 43 попадения.

"Кристиано дойде на рождения ми ден без покана два дни след пристигането си в Саудитска Арабия. Всъщност, това може би беше изненада, която беше организирана от Рикардо, който работи с Роналдо, когато го доведоха на рождения ми ден", призна Талиска.

"Присъствието на Кристиано Роналдо ни помогна много като играчи, преди не знаеха много хора за нас, а сега цяла Европа ни познава", завършва южноамериканецът.