Бразилия настръхна: Опитаха се да отвлекат жената и детето на Неймар

Апашите взели за заложници родителите на Бруна

Крими
22:20 - 07 Ноември 2023
9269
Бразилия настръхна: Опитаха се да отвлекат жената и детето на Неймар

Истинска драма се разигра в Бразилия днес, след като група обирджии се опитаха да отвлекат приятелката на Неймар - Бруна Бианкарди, заедно с дъщеря им, но бързата реакция на полицията предотврати престъплението. Опитът за отвличане е станал в Котия в щата Сао Пауло, а полицейските сили са били незабавно на място. По време на проникването в къщата са били родителите на Бруна, които са били вързани, но за щастие са невредими.

Единият от обирджиите е задържан, но останалите успяват да избягат и тръгват да търсят местонахождението на приятелката и дъщерята на Неймар. По време на проникването в дома му обаче те не са били в къщата.

Крадците успели да се облагодетелстват. Откраднали множество скъпи чанти на известни марки, часовници, бижута, пише испанският вестник Марка.

Половинката на Неймар съобщи малко по-късно за инцидента в социалните мрежи.

- Тази сутрин ограбиха къщата ми и взеха родителите ми за заложници. Мави, аз и сестра ми вече не живеем там и не бяхме там по това време. Слава богу, и те са добре. Ще възстановим материалното, най-важното е всички да са в безопасност и тези, които са участвали в това, да бъдат заловени - каза приятелката на Неймар.