Бременна ли е Мария Силвестър?

Тв водещата ходи с наедряло коремче, прикрива го с широки дрехи

През ключалката
14:18 - 05 Ноември 2019
51444
Бременна ли е Мария Силвестър?

Бременна ли е Мария Силвестър или просто е надебеляла? Този въпрос си задават почитателите на усмихнатата тв водеща на предаването „Бригада Нов дом”. Читатели на Lupa.bg ни разкриха, че са забелязали дългокраката брюнетка с подозрително голям корем.

В последните месеци Мария избягва да качва свои снимки в цял ръст, а залага предимно на селфита в близък план. Единствените й кадри на които се вижда от глава до пети са от пролетта и на фотосите е в доста широки дрехи. Феновете на Силвестър са я засекли с къса и тясна рокля, която доста очертавала изпъкнатото й коремче.

„Изглежда сякаш е в края на четвъртия месец, краката й бяха слаби, но видимо имаше корем. Или е напълняла поне 4-5 кг и всички са се лепнали на шкембето й”, коментира очевидецът.

Бременността на 42-годишната актриса не е невъзможна, защото тя от поне година се носи на крилете на любовта с младото си гадже. Според слуховете Мария дори отдавна живее с любимия си под един покрив, но пак отказва да разкрие самоличността му.

Водещата има син Давид от актьора Силвестър Силвестров, има мъж до себе си от доста дълго време. Преди няколко месеца призна, че иска второ дете. Идеята да има повече деца не е от скоро, просто Мария имала нужда от време.

„Искала съм, да. Но съм искала да съм сигурна в човека, който е до мен. Готова съм”, заяви преди броени месеци Мария, а почитателите й се чудят дали тогава не е намеквала, че вече е бременна.