Бременната дъщеря на Еминем разкри пола на бебето си

Новини
09:24 - 16 Октомври 2024
2477
Бременната дъщеря на Еминем разкри пола на бебето си

Бременната дъщеря на Еминем, Хейли Джейд, обяви пола на бебето си, като новината идва само седмица след като момичето разкри, че рапърът ще става дядо, пише Дир.бг

28-годишната Хейли и съпругът й Евън използваха подкаста й "Just A Little Shady", за да споделят щастливия момент с всичките й почитатели.

Хейли и Евън, които се ожениха през май, разкриха новината, като пуснаха златен балон към края на интернет шоуто, след като разказаха как тя е скрила бременността.

След като Хайли спука балона, заваляха сини конфети, от което става ясно, че щастливата двойка очаква момче.

Хейли каза на феновете си, че съпругът й Евън е бил изключително "развълнуван" да разбере, че ще има син. "Евън каза: "Ще ловува с мен. Ще идва на голф с мен." Аз обаче заявих: "Добре, добре, но той все пак ще идва по магазините с мен."

Миналата седмица 51-годишният рапър Еминем обяви, че дъщеря му очаква първото си дете и че той ще става дядо.

Той сподели новината в новото си музикално видео към песента си "Temporary", което включва кадри, в които плаче преди да я отведе към олтара и в момента, в който тя му казва за бременността си.

Към края на видеото Хейли подарява на баща си фланелка на "Детройт Лайънс", на гърба на която пишеше "дядо", както и ултразвукова снимка на бъдещото бебе.

Докато възприема новината, 15-кратният носител на "Грами" изглежда шокиран, докато се взира в ултразвуковото изображение, със смеещата се до него Хейли.