Бременната Николета се тъпче като прасе, гони Ники М. по кила

Двамата с ритнитопковеца заприличват на Сашо Симов и Юлия Ал-Хаким

Шоу
14:49 - 27 Ноември 2023
9759
Бременната Николета се тъпче като прасе, гони Ники М. по кила

От години чакаме Ники Михайлов да надуе корема на Николета Лозанова и ето, че най-после щастливото събитие се случи. Красавицата от Караджово не спира да споделя с почитателите си как върви бременността и доста ги притесни, тъй като иначе винаги пазещата режим Ни Ло е започнала да се тъпче като прасе.

Николета, която е най-следваната българка в Инстаграм, с над 840 хиляди последователя, сподели и снимка на наедрялото си коремче. От поста става ясно, че в момента тя се намира в Истанбул, където бременее по-щастлива отвсякога.

Лозанова разкри, че вече доста й се хапва и сподели сандвича, който я е изкушил днес. От описанието към фотоса става ясно, че папкането толкова й се е усладило, че Ни Ло си е позволила няколко сандвича. А доскоро караше с по една ябълка на ден.

Кой всъщност е бременният?

Със сигурност пръст в тази работа има и таткото Ники Михайлов. Малката Перука, както е известен футболистът, има сериозни проблеми с килата от години и на няколко пъти теглото му надхвърли 130. Ако двамата се отпуснат и си похапват заедно, може доста бързо да се превърнат в Сашо Симов и Юлия Ал-Хаким.
 
Припомняме, че в началото на ноември Николета пусна пост, в който написа “Две сърца в едно тяло”, обявявайки че е бременна за втори път. Това написа преди дни плеймейтката Николета Лозанова в инстаграма си и така съобщи благата вест, че е бременна за втори път.

Бебето се очаква да се роди веднага след Нова година и по думите на приятели на двойката то ще е момче.