Бременността на Меган Маркъл фалшива?

Заподозряха херцогиня на Съсекс в измама

Нещо за четене
14:35 - 31 Януари 2019
4198
Бременността на Меган Маркъл фалшива?

Наистина ли е бременна Меган Маркъл? Този въпрос не спират да си задават британците, които следят под лупа живота на кралското семейство. На Острова се появиха слухове, че бившата американска актриса лъже, че очаква наследник.

Интернет потребители, които следят какво се случва със съпругата на принц Хари, я заподозряха в измама. Хората в мрежата обръщат внимание на факта, че на снимки, направени в един и същи ден, коремът на американката има напълно различни размери - понякога той е огромен, а понякога изобщо не се забелязва. А на някои им се струва, че коремът на херцогинята е квадратен.

Несъответствие има и в предполагаемата дата, в която първородната рожба на принц Хари и съпругата му трябва да се появи на бял свят. Преди дни бременната американка съобщи, че е в шестия месец. След това обаче каза, че бебето трябва да се роди в края на април. Паметливи пък припомнят слуховете, че преди сватбата американката е споделила с приятели, че не е уверена дали ще може да забременее.

Спекулациите покрай бременността й се засилват и от факта, че Меган не иска да ражда в лондонската болница "Сейнт Мери", където на бял свят се появяват всички деца в кралското семейство. Преди време бе съобщено, че тя е почитател на домашното раждане и смята да ражда в басейн. Всичко това кара по-наблюдателните британци да смятат, че коремът, а и самата бременност на 37-годишната американка са фалшиви.

Позовавайки се на свои източници в двореца, Mad World News съобщава, че Елизабет II е била много разстроена от слуховете, че Меган мами с бременността си и "това ще бъде последната капка за новата херцогиня", ако бременността й се окаже измама.

"Меган използва сурогатна майка и кара Хари да го пази в тайна. Други пък казват, че за да забременее, е използвала услугите на банка за сперма. Никой не знае в какво да вярва", казва източникът.

Хората на Острова смятат, че в безплодието няма нищо срамно, но не обичат да ги лъжат. Ако Меган и Хари са решили да използват сурогатна майка, просто е трябвало да бъдат честни. Ако херцогинята на Съсекс бъде уличена в измама с бременността, кралицата ще се погрижи тя да стане персона нон грата.