Британски астронавт : Не сме сами в Космоса

Това е опасна тема, признава Хелън Шарман

Мистика
09:00 - 03 Март 2020
3823
Британски астронавт: Не сме сами в Космоса

Д-р Хелън Шарман е първият британски астронавт. През 1991 г. тя прекарва 8 дни в съветската космическа станция Мир. Тази смела жена, без да се страхува или смущава да бъде неразбрана, публично твърди, че извънземните живеят сред нас.

В неотдавнашно интервю пред The Guardian Шарман казва, че тя не е виждала извънземните, но пребиваването в Космоса дава на човек осъзнаването, че не сме сами в тази Вселена. „Със сигурност има усещане, че извънземните са до нас - и отдавна почти винаги са били на Земята и все още са там“, категорична е Шарман. „Може би те са напълно различни и ние просто не ги виждаме и затова наивно вярваме, че сме сами във Вселената. Сигурна съм, че всеки астронавт, пътувал в Космоса, придобива такава увереност, но това е чувствителна и не много безопасна тема в нашия свят“, добавя английският астронавт.

Не само Хелън Шарман говори за извънземните. Подобни думи казва и американският астронавт Гордън Купър, който през 2000 г. в своята автобиографична книга пише, че вижда НЛО, докато все още е военен пилот. Друг американски астронавт, Едгар Мичъл, който се счита за „шестият човек, ходил на Луната“, дори призовава правителството на САЩ да разсекрети всички документи и информация относно извънземните и техните летящи превозни средства, които наричаме НЛО.

Съветските, а след това и руските космонавти са по-сдържани в разкритията си за извънземните. Едно от обясненията е, че те просто се страхуват да говорят публично за НЛО и извънземни, въпреки че всеки от тях има какво да каже по тази тема.