Бритни: Исках да правя фелацио на принц Уилям, той избяга позорно

Престолонаследникът предпочел да ходи на лов за лисици, вместо да се гушка с поп иконата

Шоу
18:00 - 13 Септември 2022
14911
Бритни: Исках да правя фелацио на принц Уилям, той избяга позорно

Откакто се отърва от попечителството на баща си Джейми, поп принцесата Бритни Спиърс прави всичко възможно да не слиза от челните страници на таблоидите. Сякаш не са ни достатъчни топлес снимките и целулитните й бедра, сега певицата реши да взриви медийното пространство и с пикантни спомени за британското кралско семейство покрай смъртта на Нейно Величество Елизабет II.

Пред водещия Франк Скинър по "Ай Ти Ви" Бритни разказа как е имала епистоларен романс с актуалния престолонаследник принц Уилям, който не е прераснал в бурен секс само по негова вина.

Според Спиърс двамата със синьокръвния й набор си разменяли пикантни имейли в началото на века, когато били едва навлезли в 20-те си години. "Бях изключително привлечена от личността на Уилям. Бях готова на всичко за него, дори да хвана чартър за Англия на момента, само за да му направя фелацио", разкрива изпълнителката на "Бейби уан мор тайм".

Днес Уилям е щастливо женен за Кейт Мидълтън многодетен татко

Певицата твърди, че принцът в един момент се изплашил от напоритостта й и започнал възпитано да отклонява писмените обяснения в любов. "Когато му предлагах да дойда да се видим, той винаги измисляше някакво абсурдно оправдание, примерно, че отива на лов за лисици", оплаква се Бритни.

Отношенията между певицата и престолонаследника бяха за първи път огласени от кралския биограф Крис Андерсън преди десетина години. Според него двамата са водили усилена кореспонденция и телефонни разговори в определен период от време, обаче липсват данни някога да са се срещали на живо.