Брижит Макрон по голи баджаци - посреща Олимпиадата

Мнозина критикуват 71-годишната първа дама за твърде разголените й визии

Шоу
12:43 - 23 Юли 2024
10707
Брижит Макрон по голи баджаци - посреща Олимпиадата

Брижит Макрон успява да прикове погледите при всяка своя публична поява. Само след няколко дни започват Олимпийски игри във Франция и Първата дама е готова да ги посрещне - по голи баджаци.

Двойката Макрон ще има десетки важни срещи и церемонии през 10-те дни на Олимпиадата. Бриджит явно вече се подготвя за многото изяви.
Всеки знае, че първата дама на Франция е истински символ на парижкия стил. Тази блондинка знае правилата на елегантната небрежност и винаги ги използва. Освен това Брижит Макрон се опитва да не обръща внимание на възрастта при избора на тоалети.

Мнозина критикуват 71-годишната първа дама за твърде разголените й визии. Бриджит обаче продължава да изповядва принципа, че възрастовите ограничения са само в главите на хората.

Именно заради нейното свободолюбиво мислене преди години Еманюел Макрон се е влюбил в нея. Тогава дори впечатляващата разлика в годините – 24, не го е притеснила. Дори и бракът му да се отразява отрицателно върху политическата му кариера, то на Макрон сякаш изобщо не му пука.

Наскоро първата дама на Франция присъства на поредното официално събитие в семпла, но ефектна бежова рокля. Минито й подчертаваше стройните й крака. Първата дама реши да напомни на всички, че все още е в перфектна форма.

Феновете й оцениха визията на първата дама, която за пореден път подчерта фигурата си. Бриджит е в страхотна форма, тъй че може да си го позволи.