Брижит Нилсен на 60: Аз съм супер родител , защото съм търпелива като бабите (СНИМКИ)

Актрисата разказва как отглежда 5-годишната си дъщеря

ЕС
11:09 - 21 Ноември 2023
4123
Брижит Нилсен на 60: Аз съм супер родител, защото съм търпелива като бабите (СНИМКИ)

Брижит Нилсен е наясно за общоприетото хорско мнение, че на 60 години е твърде стара, за да бъде майка на 5-годишно дете.

"Половината свят казваше това, когато забременях на 55 - включително четиримата ми по-големи сина", казва Нилсен, която роди дъщеря си Фрида преди 5 години. Синовете й са на възраст 28-39 г.

"Но преди всичко, да знаете - няма такова нещо като "твърде стар", за това да бъдеш родител, казва тя.

"Ние не казваме това на мъже, които имат деца на 60, 70, дори 80 години! Вижте Робърт де Ниро. Той е на 80 и има 7-месечно дете", коментира тя.  

Секси блондинката, станала прочута с ролята си в "Кобра" и брака си със Силвестър Сталоун, твърди, че нейната мъдрост и възраст я правят страхотен родител. 

"Нали знаете как децата казват, че бабите са най-добрите? Имам чувството, че имам това мислене и емоция. Имам търпението и тази екстра доза любов да дам сега и мисля, че това е, защото съм на възрастта на баба", признава тя. 

Тя продължава: "Когато бях по-млада майка, често жонглирах с това да съм необвързана, да съм в самолет или на снимачна площадка. Сега Фрида е на първо място". Бриджит добавя, че изненадващо сега е дори по-малко уморена, отколкото била с предишните си деца. 

Нилсен, която сега живее в Марбея, Испания, със своя италиански съпруг Матиа Деси, на 45 (те се събраха, когато тя беше на 42, а той на 27 години), казва, че не може да бъде по-щастлива от това как се е стекъл животът й във всяко отношение . Тя вече не пие и не пуши и има свободата да се посвети на дъщеря си.  

"Имах много време да се подготвя за Фрида", казва Нилсен, като отбелязва, че тя и Деси са правили опити в продължение на 13 години, да се сдобият с дете.  

"Лекарят ме предупреди да бъда реалист за шансовете си. Каза ми, че имам два процента и половина шанс да забременея, така че когато най-накрая се случи, беше просто невероятно. И тогава изпитвах притеснение, защото бях на 54. Но се оказа, че това беше най-леката бременност, която съм имала. С Фрида можех да съм бременна още една година. Когато най-накрая родих, всичко беше толкова лесно и прекрасно", допълва тя.