Брус Дикинсън идва в България

Вокалистът на Iron Maiden ще представи свое авторско шоу в НДК

Новини
15:47 - 04 Юли 2019
4471
Брус Дикинсън идва в България

Вокалистът на "Айрън Мейдън" Брус Дикинсън ще пристигне в София със свое авторско шоу, озаглавено "За какво служи този бутон – Вечер - разговор с Брус Дикинсън" на 23 декември в зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайзис".

Брус Дикинсън става вокалист на групата през 1981 г. и след няколко прекъсвания продължава да е неин фронтмен и до днес.

Освен това е известен с това, че е действащ самолетен пилот и капитан, който дори управлява самолета при някои от турнетата на метъл бандата. Също така е авиационен предприемач, пивовар, телевизионен актьор, сценарист, автор на бестселъри, а освен това води и лекции на тема мотивация, има два издадени романа и е международен фехтовач.

През 2017 г. Дикинсън започва да рекламира автобиографията си "За какво служи този бутон", която се появи на български език през 2018 г. в каталога на издателство "Сиела". В тази връзка той прави няколко литературни четения и срещи с фенове и медии в различни театри във Великобритания.

Оттогава, "За какво служи този бутон – Вечер - разговор с Брус Дикинсън" се превръща в негово авторско шоу, което наподобява стендъп комедия с продължителност два часа.