Брус Уилис се появи за първи път след тежката диагноза

Любопитно
23:23 - 07 Април 2022
7831
Брус Уилис се появи за първи път след тежката диагноза

Брус Уилис е широко усмихнат, докато се прегръща със съпругата си на две трогателни снимки – първата му публична изява, откакто тя обяви тежката му диагноза афазия.

„Мама и татко в любимата им обстановка“, написа на фотосите Ема Хеминг Уилис, които публикува в сряда в Инстаграм. 10-годишната дъщеря на двойката Мейбъл Рей Уилис е направила снимките на родителите си, които отпразнуваха 13-ата си годишнина миналия месец.

43-годишната Ема благодари на феновете за тяхната съпричастност, след като обяви, че 67-годишният актьор е диагностициран с афазия, състояние, което засяга способността да общува.

„Вашата любов, подкрепа, състрадание, молитви наистина помагат. Благодарна съм. Благодаря ви от сърце“, написа тя в по-ранна публикация в своя профил в Инстаграм.

„Това е наистина труден момент за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата постоянна любов, състрадание и подкрепа“, каза тя на феновете на Уилис. „Преминаваме през това като семейство и искаме да ви благодарим, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него”, допълни Ема Уилис.

Превод от в. "Ню Йорк пост".