Будист предсказва коронавируса преди век

После идват земетресения, вулкани и всемирен потоп

Мистика
13:48 - 26 Февруари 2020
7741
Будист предсказва коронавируса преди век

Поредното предсказание с давност отпреди 100 години вълнува интернет пространството. То е публикувано от китайци, живеещи в САЩ. За негов автор се посочва будистки монах на име Зигонг.

Точно преди 100 години будистът предрича, че през 2020 г. цял Китай ще плаче. Ситуацията ще бъде толкова лоша, че Нова година няма да бъде празнувана. Ще дойде чума и дори дивите животни ще се крият в планините далеч от нея. Първо чумата ще дойде в Китай, а след това ще се разпространи по целия свят.

Продуктите ще поскъпнат и не всеки ще е в състояние да си купи дори храна. Лодките ще потънат във водата, а по време на жътва милиони скакалци ще нападнат нивите и градините, и ще съсипят всички култури. Когато унищожат реколтата, димът и огънят ще избухнат от земята, а реките ще наводнят земята. Будисткият монах предрича, че за да оцелеят, хората трябва да бъдат по-обединени, да трупат много злато и храна, но и да ги споделят с тези, които обичат и които са в нужда.

Смята се, че първата част от пророчеството вече се сбъдва, тъй като Китай вече страда от коронавируса. Според пророчеството чумата ще се разпространи в целия свят. След това ще последват вулканични изригвания и земетресения, а последната част от предсказанието насочва към нов Велик потоп на Земята.