Бунт срещу Дара в "Гласът на България"

Новини
17:29 - 17 Юни 2021
12845
Бунт срещу Дара в "Гласът на България"

Бунт срещу Дара като нов ментор в „Гласът на България“ спретнаха фенове на Михаела Филева, която отпада от шоуто заради по-младата си колежка. Критики отнася и Галена, а повечето зрители са категорични, че старото жури с Камелия и Графа е било много по-добро. Основните критики срещу Дара са, че е твърде млада, за да дава наставления на претендентите за наградата и има още много път да извърви, преди да предава опит, пише Хотнюз. 

Зрители отиват дори по-далеч и искат да се върне Поли Генова, която бе част от Гласът преди Михаела Филева. Фенове на Дара обаче защитават любимката си, че младостта не е порок и тя има достатъчно талант и енергия, за да бъде ментор. Днес тя бе защитена и от несменяемия Иван Лечев, който единствен от журито запазва поста си. Той обяви, че Дара е креативна и луда, точно като него на млади години и затова се ползва със симпатията му. Без да изглежда притеснена от смяната, отпраши на екскурзия в Германия с любимия си.

"На гости на едни страхотни сладури, с които се запознахме в Африка сме. Развеждат ни из чудесни стари немски градчета в планината Харц. Приказно е! Много любопитен район, част от Саксония-Анхалт, където се намира и първата столица на Германия. Местност, от която Братя Грим черпят вдъхновение за приказките си, родно място на Ото фон Бисмарк, Мартин Лутер и Ницше", радва се певицата, която дълго не можеше да пътува заради короната.