Бутащият палаткови лагери не крие, че е гей (ЛЮБОПИТНИ СНИМКИ)

Ексклузивно
13:54 - 25 Август 2020
14167
Бутащият палаткови лагери не крие, че е гей (ЛЮБОПИТНИ СНИМКИ)

Един от "смелчаците", които влизат в ролята на провокатори по протестите - Георги Флоров, се забърка в пореден скандал. Вчера той и още няколко негови приятели решиха да бутат палатките на лагера, блокирал кръстовището пред Софийски университет. И след това, разбира се, побърза да се изфука във фейсбук.

Георги Флоров не се притеснява особено от обидните скандирания по негов адрес. Преди дни няколко протестиращи го замервали с цинизми, касаещи сексуалната му ориентация. Самият Флоров не крие, че е хомосексуален и от години парадира с предпочитанията си.

Освежаваща маска за лице

"От доста време не се притеснява да декларира и да обявява показно своята ориентация. Когато играехме футбол, той се впускаше на "народна топка" с момичетата. Когато ставаше бой - той се криеше. Такъв си беше Жорката, такъв си и остана, но някои неща не се променят. Будно момче е, но няма никакви принципи - само парите го интересуват", споделиха пред Lupa.bg негови съученици.

Часове след скандала пред кръстовището на Софийския университет "Господари на ефира" извади на показ стари кадри, на които Георги Флоров признава, че е получавал пари за протести.

Флоров (вдясно) цупи устнички като мъжка кифла. Това явно е любимата му селфи поза

Сега, години по-късно, той не се притеснява да вършее по софийските улици и да парадира с партийната си пранадлежност. Казва, че симпатизира на ГЕРБ, без да е член на партията. И се снима с тениски на формацията.

Ровейки се из нета, изникват любопитни снимки с персоната на Флоров - сред тях преобладават тези с мъже, пращайки целувки и езичета, правейки мили муцунки като кифли, пиейки бира със сламка, кръстосвайки интересно крак връз крак и показвайки се с напомпани силиконки по разни чалготеки.

Иначе Флоров постоянно сменя работата си - от сервитьор до организатор на протести, научи още Lupa.bg.

Три кифли на лов за мъже