Цацаров все още няма брак с Ани Салич

Бившият главен прокурор и тв звездата заживяха в нов апартамент в София, купен за 620 000 лева

През ключалката
21:00 - 24 Август 2023
17704
Цацаров все още няма брак с Ани Салич

Тв звездата Ани Салич и бившият главен прокурор Сотир Цацаров се радват на ново любовно гнездо в столицата. Двамата обитават луксозен и просторен апартамент с площ 159 квадрата, намиращ се в един от преситжните квартали на София. Жилището е било закупено от Цацаров през 2022 г. срещу колосалната сума от 620 088 лева. Към апарртамента има и паркомясто, съобщава в. "Ретро" в новия си брой.

Скъпият имот е вписан от бившия главен прокурор като нова придобивка в актуалната му имуществена декларация, подадена към КПКОНПИ. От документа става ясно още, че апартаментът се води изцяло на негово име. В декларацията липсва името на Ани Салич, което означава, че двойката  все още не е сключила брак, както упорито се говореше. Ако това се бе случило, новинарката щеше да бъде длъжна също да декларира имуществото и спестяванията си в качеството си на брачна половинка на Цацаров.

Сотир Цацаров и Ани Саалич са официална двойка вече повече от година

Най-коментираната светска двойка у нас не афишира връзката си публично вече повече от година и предпочита отношенията им да бъдат дискретни. От началото на любовната им история стана ясно, че двамата живеят ту в другия апартамент на бившия главен прокурор в столицата, който обаче е два пъти по-малък от новозакупеното жилище, или в къщата на Ани в близкото до Перник село Рударци. 

Някои зрители още преди половин година заподозряха, че Ани Салич и Сотир Цацаров са сгодени, след като тя се появи в ефир с пръстен, който може да се асоциира с годежен. До сватба между новинарката и бившия главен прокурор обаче все още не се е стигнало, макар през миналото лято той официално да се разведе с първата си съпруга Меглена. С нея бяха женени близо 31 години и имат голяма дъщеря, също правист по образование и професия.