Цеца и Ивана - като две капки вода (ХИТ СНИМКИ)

Кралицата на сръбската музика и дивата на българския поп фолк пяха заедно в Благоевград

Шоу
20:53 - 10 Септември 2023
26531
Цеца и Ивана - като две капки вода (ХИТ СНИМКИ)

Хиляди фенове посрещнаха кралицата на сръбската музика Цеца Величкович и дивата на българския поп фолк Ивана в събота вечер в парк "Македония" в Благоевград. Очаквано двете звезди подариха една незабравима вечер на своите почитатели. Часове преди концерта зеленото пространство в парк "Македония“ започна да се изпълва с най-нетърпеливите фенове на балканската музика, дошли да се докоснат до любимите си изпълнители.

Ивана е щастлива, че пее на такава голяма сцена 

Начало на звездната вечер постави любимката на народа Ивана, която изпълни най-големите си хитове. Заклетите фенове пяха заедно с нея вечните хитове на родния фолк, сред които "Аз съм с теб“, "Ние сме номер 1“, "Последна чаша“ и много други от неповторимия репертоар на изпълнителката. 

"Благодаря сърдечно на Община Благоевград и лично на кмета Илко Стоянов. Повярвайте ми, не за първи път съм на голяма сцена, но на такова събитие, от такъв мащаб, не съм пяла поне от 15 години. Толкова много публика, такъв перфектен звук – чувствам се наистина много специална“, заяви по време на концерта Ивана.

След нея на сцената се качи Цеца Величкович, която още с появата си остави публиката без дъх. Феновете на сръбската певица, които бяха дошли да чуят на живо своята любимка танцуваха на хитовете, превърнали се в класика.

Цеца Величкович се радва на голяма популярност в България

“Цеца обичаме те! Велика певица", бяха само малка част от възгласите на публиката.

Цеца сътвори едно наистина грандиозно шоу, шоу, което почитателите ѝ в Югозападна България очакваха месеци наред. Тя пя повече от час и половина, изпълнявайки най-големите си хитове, сред които Kukavica, Dragane moj, Lepotan и други.  

Цеца и Ивана успяха да си поговорят и преди, и след концерта и да се щракнат за спомен. На снимките се вижда, че двете кралици на фолк музиката са като сестри близначки и много си приличат. "Прекрасна, земна, ГОЛЯМА!", написа Ивана в социалните мрежи, публикувайки съвместната им снимка.

Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" бе заложила на бляскава рокля в златисто, а нейната сръбска посестрима радваше окото най-вече на мъжката половина от зрителите с бели къси панталонки с кристали и сако в същия десен.