Цеца се завръща в България на 29 юли

Тя ще гостува за първи път на голяма сцена в Бургас

Новини
16:31 - 26 Юни 2023
2865
Цеца се завръща в България на 29 юли

Цеца ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с голям концерт на Морската гара в Бургас. Тя ще гостува за първи път на голяма сцена в морския ни град.

Изпълнителката ще зарадва българските си почитатели на 29 юли (събота) от 20 часа с голям концерт на открито. 

След огромния успех на концерта през декември миналата година в София и препълнената зала „Арена София“, сега Цеца няма търпение да се срещне отново с българската публика. Изпълнителката споделя в специално видео за предстоящия си голям концерт: „Скъпа българска публика, искам да ви обявя чудесна новина. Тя е предстоящият ми концерт на 29 юли на Морска гара в Бургас. Очаквам ви!“

Всички почитатели на певицата могат сега да се възползват и да закупят желаните пропуски за концерта на промоционална цена от 66 лева до 28 юни. В продажба са и специалните VIP маси. 

В Бургас българската публика ще чуе едни от вечните хитове на Цеца  – „Trepni”, „Beograd”, „Kukavica”, „Zabraneni grad”, „Lepi grome moj”, „Pile” и много други. 

Цеца Ражнатович, или известна и като Цеца Величкович, отбелязва 35 години на сцена и държи рекордите за трите най-големи концерта на Балканите – през 2002 в Белград на „Мала Маракана“, с публика над 100 000 души, през 2006 на „Ушче“ - концерт, който събира около 150 000 зрители и пак на „Ушче“ през 2013, когато сръбската звезда пее пред 170 000 фена.

В края на април тази година, примата на балканската музика е удостоена с приз за цялостно творчество на фестивала „Sabor narodne muzike 2023“ и стана най-младата певица, която получава тази престижна награда в Сърбия.