Цеци Красимирова дава награда от 1 милион долара

Новини
13:13 - 26 Август 2020
10948
Цеци Красимирова дава награда от 1 милион долара

Цеци Красимирова и съпругът й Майкъл Струмейтис правят свое риалити предаване, където наградата ще е 1 милион долара. Тв шоуто се казва „The Next Marijuana Millionaire“. Състезанието е от 9 епизода, а за голямата награда ще се борят 16 участника с  разностранни професии и от най-различни социални кръгове.

Шоуто е заснето изцяло в Америка от холивудски екип, а негов създател и главен продуцент е Майкъл Струмейтис (Big Mike). Успешният предприемач направи истинска революция в сектора на производство на медицинска марихуана, както и различни по съдържание торове за земеделието. Неговата компания Advanced Nutrients е с годишен оборот от над 110 милиона долара и присъства в общо 107 страни. Майкъл Струмейтис има 37 годишен опит в този бизнес и е сред най-влиятелните предприемачи в своя отрасъл.

Първото в света риалити шоу в тази индустрия ще се излъчва по целия свят със субтитри на няколко езика. В момента текат преговори предаването да бъде адаптирано и за българските зрители. През месец юли тв канал CNN Entertainment  първи презентира „The Next Marijuana Millionaire“ и излъчи ексклузивен трейлър за дългоочакваното риалити, в което бъдещи предприемачи се борят помежду си показвайки своите бизнес таланти, умения и силни страни. 

„Пред всички състезатели ще има редица задачи и изпитания, а всеки един от тях ще попада и в екстремни ситуации. Конкуренцията е изключително жестока, а залозите са по-високи от всякога“, коментират от екипа на приключенското риалити.

Победителят ще получи голямата награда от 1 милион долара и договор с Big Mike. Уникалното шоу не само ще промени живота на някой от участниците, но ще донесе на победителят и огромни възможности за бизнес развитие.

„До 2022 г. отглеждането на медицинска марихуана ще се превърне в глобална индустрия с оборот от над 30 милиарда долара и има  много хора, които искат да се присъединят към този успех“, заяви Майкъл Струмейтис по повод старта на „The Next Marijuana Millionaire“.

Официален трейлър на „The Next Marijuana Millionaire“: