Цеци Красимирова пуска модна марка у нас

Дамските и мъжките тишърти вървят по 38 долара, суитшърите по 64, долните анцузи – по 34, а шапките – по 24

Стил
15:31 - 30 Март 2022
2839
Цеци Красимирова пуска модна марка у нас

Цеци Красимирова планира да пусне модния си бранд от спортни облекла Advanced Lifestyle в Европа през есента. Те от година се продават отвъд океана и са любими на куп световни звезди. Моделите ще се търгуват в Италия, Испания и България. Повечето артикули са с логото или името на компанията на Цеци и мъжа й – Майкьл Струмейтис, за канабис и са с весели картинки, които са силно повлияни от марихуаната.

Дамските и мъжките тишърти вървят по 38 долара, суитшърите по 64, долните анцузи – по 34, а шапките – по 24. Цените у нас обаче най-вероятно ще бъдат по-ниски от тези в САЩ, пише “Галерия”.

Цеци планира да разшири бранда си и със спортни маратонки и обувки за свободното време. Съпругът на Красимирова вече е изпратил сетове на рапъра Дъ Уикенд и на певеца Елтън Джон, с когото са приятели от години и дори е пял на частно парти на мултимилионера. Световноизвестният дизайнер Том Форд, който уши костюма за сватбата на Цеци и Майкъл, също ги е поздравил за модната марка, която доста му допаднала.

Струмейтис и Цеци смятат да стъпят на родния пазар не само с модния си бранд, а и да възобновят благотворителната си фондация. Преди време той държеше „Холидей Хироус”, която подпомагаше социално слаби, лица с увреждания и семейства в нужда.