Цеци Красимирова се омъжи в испански замък (СНИМКИ)

Личности
20:59 - 12 Май 2019
9417
Цеци Красимирова се омъжи в испански замък (СНИМКИ)

Моделката Цеци Красимирова се омъжи! Брюнетката се врече във вярност на Майкъл Струмейтис. Сватбеното парти премина в старинен замък в красивия испански град Ситжес, близо до Барселона. Историческата обител се превърна в истинска цветна градина, покрита цялата със свежи цветя, доставени с два тира директно от Холандия, пише woman.bg.

Цеци се появи на една от старинните тераси на замъка, облечена в помпозна рокля на дизайнерка Евгения Борисова, а от прозорците полетяха бели гълъби.

Тоалетът е доставен до Испания със специален транспорт, за да се запази оригиналната му конструкция. Костюмът на младоженеца пък е шит по мярка от модния гуру Том Форд, личен приятел с Майкъл Струмейтис.

Цеци и Майкъл се очаква да обявят новия си благотворителен проект, по който работят от доста време и смятат да стартират в България. След сватбата моделката и носителка на титлата "Best Model of the World" ще направи и свое лично дарение за социална кауза.

Поредният мъж в живота на Цеци е американец. Майкъл Струмейтис е доста богат производител и вносител на зърнени храни. Роденият в Илинойс бизнесмен притежава най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света. Струмейтис идва за първи път в София през 2007 г. През това време завързва доста познанства с ВИП българи.

Големите пари на Майкъл обаче идват от легално производство на марихуана за лечебни цели.

Снимки: woman.bg