Цеци Красимирова си показа котето (СНИМКИ)

Шоу
21:21 - 25 Юни 2024
17329
Цеци Красимирова си показа котето (СНИМКИ)

След скандалния развод със съпруга си, екс моделката Цеци Красимирова пусна няколко снимки в социалните мрежи, за да си покаже котето. 

Известната красавица със сигурност ще си спечели любовта на природозащитниците, тъй като и самата тя се оказа голям любител на животните. 

Ето какво пише Цеци в мрежата: 

"Любовта и грижата за домашните любимци ни прави по-човечни и доволни.  Вярвам, че в сърцето на всеки дом има място за малки четириноги приятели, които изпълват ежедневието ни с радост и безусловна любов. Моята любов към котките е нещо, което ме кара да се чувствам свързана с природата и благодарна за всеки момент.

Домашните ми котки имат специално място в моето сърце. Те ме учат на търпение, грижа и състрадание. Споделям снимка с моите прекрасни пухкави приятели, които винаги знаят как да внесат уют и спокойствие в дома ми.

Вярвам, че грижата за домашни любимци ни прави по-човечни и ни учи на истинските ценности - любов, търпение и грижа. Те са част от семейството и ни напомнят да ценим малките неща в живота.

Вярата ми в Бог ми помага да виждам чудесата на всеки един ден, а моите котки са едни от тези малки чудеса. Те са като ангели, които ни напомнят, че любовта е в малките жестове и в ежедневната грижа.

Какво ви учат вашите домашни любимци за живота и любовта? Споделете в коментарите! Нека продължим да споделяме любовта и грижата един към друг и към нашите пухкави приятели"