Цецка Красимирова сецка марихуана (УНИКАЛНО ФОТО)

Фаталната красавица рекламира конопа на съпруга си Майкъл Струмейтис

През ключалката
07:56 - 04 Декември 2019
7080
Цецка Красимирова сецка марихуана (УНИКАЛНО ФОТО)

Преди няколко месеца един от секссимволите на родния преход Цеци Красимирова призна, че на няколко пъти се е изкушавала от джойнта, но добави, че рядко пуши марихуана, особено сега, когато наближава 40-те. Фаталната синеочка обаче сама качи в социалните мрежи онзи ден снимка, на която сецка трева с такова удоволствие, че е трудно да повярваме, че е аматьорка.

Зад гърба на Цеци се вижда нейният съпруг - милионерът Майкъл Струмейтис, чийто псевдоним неслучайно е "Краля на марихуаната". Той се занимава от години с бизнес, свързан с конопа, собственик е на една от най-големите фирми за органични земеделски добавки в света.

Струмейтис отглежда растението за медицински цели, като напористо рекламира продукцията си, често позирайки с джойнт в ръка. Ето, че възлюбената му Цеци Красимирова се справя не по-малко успешно в това от него.

Американският бизнесмен от руски произход, известен още като Биг Майк, проявява интерес да сее марихуана в Северна Македония. Той е осъществил срещи с премиера Зоран Заев, с кмета на община Център Саша Богданович и с министъра на здравеопазването Венко Филипче.

Цеци Красимирова и милионера се ожениха в средата на май с пищна церемония в старинен замък в каталунския курорт Сиджис.