Цецо от „Семейни войни” слиза от екран

На негово място ще изгрее новото телевизионно състезание – „Голямото преследване“

Новини
14:34 - 12 Юли 2022
10261
Цецо от „Семейни войни” слиза от екран

Предаването „Семейни войни” с Цветомир Иванов отпада от програмата на Нова тв от есента. На негово място ще изгрее новото телевизионно състезание – „Голямото преследване“, научи Lupa.bg. Както писахме, Ники Кънчев се завръща на екран с новата тв игра. 

Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 18 часа. В същия часови пояс в конкурентната Би Ти Ви върви „Стани богат”, което водеше Ники Кънчев, но сега негов водещ е актьорът Михаил Билалов и така двамата ще влязат в челен сблъсък.

„Голямото преследване“ е един от най-успешните в момента телевизионни формати. Това е ново поколение игра, която се излъчва в 19 страни. „В него няма да бъда сам и в момента търся и каня А отбора на знаещите в България. Това ще са хора, които ще играят срещу участниците. Аз ще съм в позицията на модератор и ще съм по-скоро от страната на играчите, а тези „преследвачи“ ще се опитат да ги хванат, да ги надиграят и да им вземат парите. Всичко това ще се случва пред очите на зрителите и ще е много интересно. В началото „играчите“ играят за себе си, след което отговарят на въпроси като отбор и в края има едно финално преследване“, заяви Кънчев.

Сумата, която може да бъде спечелена в „Голямото преследване“, е неограничена и зависи единствено и само от знанията на играчите и тяхната смелост да поемат рискове. Няма ограничения за парите, които се печелят – може да са 100 000, 200 000. Сделката се сключва на място пред екрана. Но е възможно и „преследвачът“ да „хване“ участниците и те да изгубят спечеленото.