Центърът на София без вода днес

Карето между Канала и Графа остава на сухо заради ремонт

Общество
08:37 - 10 Февруари 2020
2081
Центърът на София без вода днес

Във връзка с подмяна на кранове на централния столичен булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: 
 
- бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", 
- ул. "Хан Крум",
- ул. "Любен Каравелов",
- ул. "Граф Игнатиев".
 
От концесионера съобщават още, че ако ремонтът продължи повече от предвидените 12 часа, ще бъде паркирана водоноска на пресечката на улиците "Хан Крум" и "Любен Каравелов".
 
Пак днес заради изграждане на ново сградно водопроводно отклонение в кв. "Абдовица" ще бъде спряна водата между 10 и 19:30 ч. на клиентите на "Софийска вода" в района на: с. Бусманци, кв. "Абдовица“ и махала "Нова Враждебна". Ако изграждането на отклонението продължи над 12 часа ще бъде пратена водоноска пред кметството на село Бусманци.
 
За 3 часа - между 9 и 12 ч., заради подмяна на измервателно устройство в с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от "Софийска вода" в района на с. Мало Бучино, без вилни зони "Пладнище“ и "Симоница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на пресечката на улиците "Филип Костов" и "Демокрация“.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.