Чакането свърши! Задава се новият сезон на "Братя" (ВИДЕО)

Култура
01:31 - 18 Януари 2022
35644
Чакането свърши! Задава се новият сезон на "Братя" (ВИДЕО)

Многобройните фенове на филмовата криминална драма "Братя" вече имат повод за радост, тъй като продуцентите официално обявиха, че ще има четвърти сезон на хитовия сериал. В ефира на Нова телевизия се завъртя реклама на "Братя", от която става ясно, че скоро зрителите ще гледат новия сезон. Най-вероятно първите епизоди ще бъдат излъчени в началото на март. 

Това означава, че екипът вече снима усилено новите серии, които се очакват с нетърпение от почитателите на интригуващата кримка. Сериалът прикова вниманието на публиката още през септември 2020 г. с първия сезон и се превърна в един от най-успешните през последната година и половина.

Със сигурност в "Братя-4" ще видим отново героя на Владимир Михайлов - наркобоса Денис Топал и на неговия италиански "брат" Сандо - Алекс Иванов. Предполага се, че любимците на зрителите ще продължат да бъдат основната движеща линия на сериала. Христо Шопов, в ролята на техния баща - бизнесмена Филип Карамитев, който в предишния сезон се съюзи с фаталната жена до Денис - украинката Юлия Опланчик (Лора Христова), продължава участието си в сериала. Младата актриса също е част от звездния каст.

Развръзката на "Братя-3" предпостави и продължението - възкръсването на бащата на двамата братя - героя на Христо Шопов означава, че той ще търси отмъщение и ще действа в тандем със своята нова любовница. "Който е умрял веднъж, няма да умре отново. Денис не те ли научи на това?", с тези думи Филип Карамитев се обърна към Юлия на финала на предишния сезон.

"В 4-ти сезон двамата братя се обединяват и ще се борят заедно срещу баща си и новата му мутреса Юлия", е сюжетната линия, описана от зрителите във фен страницата на "Братя" във фейсбук.

Финалът на третия сезон на хитовата криминална драма "Братя" разплака мнозина от зрителите, които следят трепетно развоя от началото на сагата през есента на миналата година. Един от любимците в сериала - полицейският инспектор Калин Йосифов, изигран от Стойо Мирков, намери смъртта си, покосен от канонада от куршуми, изстреляни от неговия смъртен враг - Денис Топал. 

В епичната битка между "лошите" и "добрите" победиха "лошите" момчета на Денис Топал, тъй като не понесоха сериозни жертви, докато полицаите загубиха най-добрия си шеф - героя на Стойо Мирков. Така краят на едно дълго преследване от страна на полицията завърши безславно, но в същото време на хоризонта се появи нов живот - оказа се, че съпругата на Калин - Ива, в чиято роля е Искра Донова, е бременна. Мъжът й обаче не можа да чуе благата вест.

Предполага се, че в "групата на добрите" сценаристите ще заложат на по-голямо присъствие на героя на Дани Ангелов - Черкезов, който най-вероятно ще продължи заедно с колегите си полицаи, изиграни от Филип Гуляшки и Иво Йончев, да води епична битка с Топал и неговите хора.

Дясната ръка на Денис Топал - Радо Андреев - героя на Мартин Димитров бе арестуван, което накара мнозина зрители да дадат ултиматум на сценаристите в следващия сезон бързо да го освободят. И друг любимец на феновете - Радослав Владимиров в ролята на Никсъна също се очаква да продължи да бъде лоялен на Топал.

Остава загадка дали любимата на Денис - Лора (Йоанна Темелкова) ще продължи участието си в сериала или до героя на Владимир Михайлов ще застане друга жена. В края на третия сезон Йоанна Темелкова мистериозно се сбогува със зрителите на "Братя-3", което подхрани спекулациите, че няма да бъде част от звездния каст на четвъртия сезон. Предстои да видим и кои нови герои ще се появят в дългоочакваното продължение на сериала.

Любопитно е и каква ще бъде сега връзката на Денис с Велин Донков (Тодор Танчев), който го отгледа и който той смяташе за свой баща, докато не лъсна истината за отношенията на майка му (Деляна Хаджиянкова) с Филип Карамитев (Христо Шопов). Със сигурност осезаемо присъствие в "Братя-4" ще имат и Тигран Tоросян, изпълняващ ролята на страховития Марин Владов - дясната ръка на Филип, както и Стела Ганчева – в колоритния образ на Мая.

А друг любимец на феновете - Симката, в чийто образ е младият Мартин Петков, също все още не е ясно дали ще продължи да разсмива зрителите с непринудените си шеги.