Чалга клубовете искат цялата власт?

Коментар
12:16 - 18 Ноември 2021
7544
Чалга клубовете искат цялата власт?

"Това е само загрявка... Ние трябва да имаме пълен контрол над властта". Луна по Нова тв. Кои сте, вие, бе? Чалга клубовете?

Луна поканена в Нова тв, да блъвне нещо преди втория тур. 32 години ни лъжели с някакви конституцийки, сега и Румен Радев ни бил приготвил някаква конституцийка, тайно написана.

Луна имала 300 хил. гласа, а не 20 хил., ама не можела да го докаже (в подкрепа на тезата на Борисов за фалшифицираните избори)... Николаев и другарката му я гледат любовно...

Попитаха я да каже дали ще посъветва своите избиратели за втория тур да гласуват за единия или другия кандидат (главната интрига, нали, това им е задачата, за да я поканят).

Тя отговори - Прилича ли ви Радев на гений? Прилича ли ви бойковистът Герджиков на гений? (Не им се хареса съвсем отговорът, ама Луна свърши работа като цяло - накрая призова за бойкот на втория тур).

Политиката в БГ се превърна в цирк. Кухи лейки, които хабер си нямат от държава и закони говорят за конституцийки не в някоя кабеларка, а в национални телевизии.

Фолкпевицата Луна обеща да ни напише нова народна конституция... И има достатъчно кухи лейки, които ще гледат със зяпнала уста - Ииии, как им го каза.

Нямат време за днес и утре да изредят всички отпаднали 21 кандидат президенти да призоват своите гласоподаватели срещу Радев - повечето се упражняваха да говорят против него.

Пост на топ журналиста Иван Бакалов във фейсбук