Чалгаджийка открадна мъжа на покойната Гери от "Огледала"

Младият богаташ Георги Конов може да се похвали със завиден стандарт на живот и месечна заплата, която бързо впечатлила Палома

Новини
14:19 - 29 Юли 2022
53058
Чалгаджийка открадна мъжа на покойната Гери от "Огледала"

Фолк певицата Палома Митева не спира да се хвали в какъв лукс тъне в Дубай. Той е осигурен от съпруга й Георги Конов. Той е бивш мъж на починалата преди година и половина бивша водеща на предаването "Огледала" Гергана Гочева, която смени фамилията си на Конова. Палома е забременяла около 10 месеца след кончината на младата Гери, която загуби битката с рака едва на 38 години. Красивата бивша тв. звезда издъхна на 26 декември 2020 година. Двамата имат три деца.

Гери от "Огледала"

Георги е сред най-младите бизнесконсултанти в световна компания в сферата на банковото дело. Младият богаташ може да се похвали със завиден стандарт на живот и месечна заплата, която бързо впечатлила Палома, пише "Уикенд". Запознати разказват, че майката на Палома я запознала с Георги. Родителката Доника била приятелка на починалата Гери.

Палома се хвали с луксозния си начин на живот

"Разбира се, след като има пари, майката няма нищо против. Иначе самата Палома нямаше да бърза да ражда", коментират от обкръжението на Митева, която бе любовница на Благо Джизъса. Георги и втората му съпруга подписаха през април, а дъщеря им Доника-Мария се роди преди броени седмици.