Чандлър от "Приятели" написа автобиография за дрогата и пропадането си

Проблемите на екранния любимец с наркотиците започват през 1997 г.

Шоу
16:28 - 26 Юли 2022
3489
Чандлър от "Приятели" написа автобиография за дрогата и пропадането си

Автобиографичната книга на популярния с ролята на Чандлър от "Приятели" актьор Матю Пери -  "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" ще излезе на пазара в САЩ на 1 ноември.

Бившата звезда от "Приятели" публикува в социалните мрежи снимка на корицата на книгата и коментира: "Толкова много се изписа за мен в миналото. Мислех, че е време хората да ме чуят. Върховете бяха високи, паденията бяха ниски. Но аз приех да разкажа историята си, въпреки че на моменти изглеждаше, че няма да го направя."

Проблемите на актьора започват почти веднага след старта на сериала през 1994 година. Преди това години наред той се опитва да пробие безуспешно в друга холивудска продукция. Доволен е от епизодичните роли и от не особено високото заплащане. Когато се явява на прослушване за знаменития сериал, той определено успява да впечатли създателите Дейвид Крейн и Марта Кауфман.

Успехът на “Приятели” е феноменален и носи на Пери много пари. Хонорарите на актьорите в сериала скачат от 22 500 долара за епизод през първия сезон на 1 милион долара през последните два сезона - девети и десети.

Славата обаче скоро проявява и своята мрачна страна. Пери все по-често прибягва към различни хапчета и алкохол. Всичко започва с безпаметни купони, срещи с фенки, интервюта и пак купони.

Първият му сериозен срив е през 1997 г. Тогава актьорът постъпва в клиника, за да се бори със своето пристрастяване към болкоуспокояващи и по-конкретно с викодин.