Ченгето с двете катастрофи: Не съм аз!

Куриози
19:57 - 03 Януари 2023
5495
Ченгето с двете катастрофи: Не съм аз!

Откриха полицая от Второ Районно управление в София, който е разследван за това, че в новогодишната нощ блъсна няколко автомобила. Срещу него е образувана дисциплинарна проверка. Съставени са му два акта. Той обаче заявил, че не е бил зад волана и сега има тридневен срок да посочи кой е шофирал автомобила му.

Автомобилът му беше открит изоставен в квартал "Орландовци", след като преди това помете две коли.

Ченгето е част от териториалната група на сектор "Криминална полиция" в столичното Второ РУ. Сред задълженията му влизали разследването на кражби от чанти например. Отговарял за тях само в определена територия на районното, а не на цялата, която управлението покрива, каза важен човек в МВР.

На 31 декември шофьорът направи две катастрофи в рамките на минути и избяга. Първият сблъсък стана на столичния булевард „Цариградско шосе” и кръговото движение „Площад на авиацията”.

Тогава водачът на автомобила избяга от мястото и на метри от първия инцидент, на бул. „Цариградско шосе” 87, отново направи катастрофа, от която също избяга.

Днес той беше открит и са му връчени два акта. Заявил е, че не е карал, но главният секретар на МВР Петър Тодоров посочи, че именно полицаят е бил зад волана. Срещу мъжа е образувано дисциплинарно производство.

На челната снимка: Една от потрошените от ченгето коли